New Metropolitan Constanta

Despre Noi

DESPRE NOI

METROPOLITAN CONSTANȚA​

Suntem o firmă de transport persoane din Constanța, cu o vechime de peste 30 de ani pe piață și suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și profesionalism. În toți acești ani de experiență, ne-am dezvoltat și am perfecționat serviciile noastre, pentru a ne asigura că oferim clienților noștri o experiență de transport sigură, confortabilă și eficientă.

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate. De aceea, suntem mereu pregătiți să oferim soluții de transport eficiente și adaptate la cerințele fiecărui client. Indiferent dacă aveți nevoie de transferuri aeroport, transport oriunde în Romania sau transport pentru evenimente speciale, noi suntem aici pentru a va oferi cea mai bună experiență de transport.

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre de transport persoane și vă așteptăm cu drag să deveniți unul dintre clienții noștri mulțumiți. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a face o rezervare.

about-transpo.jpg
WHY us

De ce Metropolitan?

Unul dintre avantajele serviciilor noastre de transport persoane este flexibilitatea. Suntem conștienți că planurile pot fi schimbătoare și că uneori trebuie să ne adaptăm la situații neprevăzute. De aceea, suntem mereu pregătiți să oferim soluții de transport flexibile și personalizate, astfel încât să puteți ajunge la destinația dumneavoastră în timp util și fără stres.

1. Transport la aeroport?
Asigurat.
2. Vacante in strainatate?
Bineinteles.
3. Pot anula o rezervare?
Desigur, fara cost!

100+

Autocare / Microbuze

100,000+

Clienți

500,000+

Kilometri parcurși

100%

Călători mulțumiți

about-sect2.jpg
Vechime de peste 30 de ani in domeniul transporturilor

Calatorii sigure - Confort total - Tarife avantajoase

        Durata aproximativă a călătoriei poate varia în funcție de distanță și de traficul din zona respectivă. În general, vom încerca întotdeauna oferim o estimare cât mai precisă a duratei călătoriei în momentul în care se face rezervarea.

        Oferim o gama largă de vehicule pentru transportul persoanelor, de la mașini obișnuite la microbuze și autobuze. Toate vehiculele noastre sunt echipate cu cele mai avansate tehnologii de siguranță și confort pentru a va asigura o experiență de călătorie plăcută și sigură.

RECENZII călători

Ce spun clienții noștrii

Clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc, de aceea ne străduim să oferim cea mai bună experiență de transport. Ne dorim să ne asigurăm că fiecare client este mulțumit de serviciul nostru și de aceea suntem mereu atenți la feedback-ul lor și suntem mereu deschiși la sugestii pentru a ne îmbunătăți serviciile.

Noi suntem aici pentru a va oferi o experiență de transport plăcută și de înalta calitate. Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre sau pentru a face o rezervare.

Vă așteptăm cu drag!

client-fericit-new-metropolitan-constanta
5/5

“Recent am călătorit cu ei și pot spune că mi-a plăcut serviciul lor. Mașina era curată și bine întreținută, iar șoferul a fost amabil și punctual. Am ajuns la destinație la timp și fără nicio problemă. Recomand!”

Vlad I.
Client
testi2.jpg
5/5

“Prețurile practicate de ei sunt accesibile, iar serviciul oferit este de calitate. Acest lucru a fost un factor important pentru mine, deoarece caut mereu să economisesc bani, fără a compromite calitatea.  Sunt convinsă că și alte femei se vor simți la fel de în siguranță și confortabil ca și mine când vor călători cu această companie.”

Dana L.
Clientă