New Metropolitan Constanta

N E W - M E T R O P O L I T A N

Descoperiți cele mai frumoase destinații cu agenția noastră de turism

Vacanțe de familie

Oferim o gamă largă de opțiuni pentru vacanțe de familie, de la excursii de o zi la vacanțe mai lungi. Indiferent dacă preferați o plajă însorită sau o destinație rurală, suntem aici pentru a vă ajuta să planificați o vacanță de neuitat pentru întreaga familie.

Excursii în străinătate

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri internaționale, oferim excursii în străinătate într-o varietate de destinații. De la Europa la Asia sau America, vă putem ajuta să descoperiți cele mai frumoase locuri și culturi.

Turism rural

Pentru cei care doresc o vacanță mai liniștită, oferim excursii de turism rural. Acestea includ oportunități pentru drumeții, vizite la ferme și alte activități legate de natură.

Turism activ tip hicking cu New Metropolitan din Constanta

Excursii cu autocarul

Planificam excursii cu autocarul către Delta Dunării, Bulgaria și Turcia. Cu noi puteți descoperi aceste destinații într-un mod confortabil și relaxant.

 

New Metropolitan Constanta va invita la excursii cu autocarul in Turcia, Bulgaria, Delta Dunarii sau oriunde in Romania

Sejururi Romania

Oferim o gamă largă de opțiuni pentru sejururi în România, de la destinații rurale și montane, la plaje și orașe istorice. Indiferent dacă dorești să explorezi frumusețea munților Carpați, să te relaxezi pe plajele Mării Negre sau să descoperi orașe istorice precum Sighișoara sau Brașov, suntem aici pentru a-ți oferi experiențe de neuitat.


Excursii scolare

Oferim o gamă largă de excursii școlare, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărei școli și grup de elevi. Organizăm excursii de o zi sau mai multe zile, atât în țară, cât și în străinătate. Elevii pot explora diverse locuri istorice și culturale, pot învăța despre știință și tehnologie sau pot explora natura și mediul înconjurător.

Turism internațional

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri internaționale, oferim servicii de turism în orice locație din lume. Indiferent dacă doriți să vă relaxați pe o plajă exotica sau să explorați cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, putem să vă ajutăm să creați vacanța perfectă.

Pelerinaj

Descoperă o experiență profundă și emoționantă cu serviciul nostru de turism de pelerinaj. Îți oferim oportunitatea unică de a vizita locuri sfinte și religioase, de a experimenta spiritualitatea și de a te conecta cu comunitatea religioasă într-un mod personal și profund.